Maakt gewoon bijzonder.

MR-verkiezing

Nieuws van de Medezeggenschapsraad van St. Jozef
De MR behartigt de belangen van leerlingen, leerkrachten en ouders op het moment dat beleid vastgesteld of aangepast wordt. De bevoegdheden variëren van adviesrecht bij bijvoorbeeld de besteding van financiën en de inrichting van de schoolomgeving, tot instemmingsrecht bij zaken zoals het schoolplan, de arbeidsomstandigheden voor de leerkrachten en schooltijden. Verder denkt de MR mee over bijvoorbeeld de ontwikkeldoelen om de directie in een vroeg stadium te ondersteunen.
De MR bestaat uit 3 leden van het schoolteam en 3 ouders. Zowel de leerkrachten als de ouders worden door hun achterban gekozen, voor een termijn van 3 jaar. De taken, rechten en plichten van de MR zijn wettelijk vastgesteld.

MR verkiezing

Dit jaar loopt de officiële zittingsduur af van één lid van de oudergeleding: Lenneke Veldhoen. Zij is inmiddels 3 jaar actief in onze MR en heeft aangegeven zich herkiesbaar te willen stellen. 
Bas Koomen is een ouder die inmiddels voor het zesde jaar lid is van onze MR. Einde van dit schooljaar gaat hij ons echter verlaten, want dan zal ook zijn jongste zoon gaan vertrekken naar het voortgezet onderwijs. We zijn Bas erg dankbaar voor zijn tomeloze inzet in de afgelopen jaren.
Vorig jaar hebben we al aangegeven dat het plekje van Bas komend schooljaar vrij zou komen. Hopelijk hebben er ondertussen al een paar mensen nagedacht over een eventueel MR-lidmaatschap. Indien er ouders zijn die zich kandidaat willen stellen, dan nodigen we hen van harte uit om dit voor 24 mei kenbaar te maken bij Rianne L’Ortye: r.lortye@stjozefuden.nl

Voor meer informatie over de MR of de komende verkiezingen kunt u contact opnemen met een van de leden van de MR of onze website raadplegen.
Media
  • Logo_MR.gif

Contact

Kindcentrum Aventurijn
Vaaldriessenstraat 3
5402 HA Uden

Aventurijn@kiemuden.nl

0413-332313
toets 1: basisonderwijs
toets 2: voor- en naschoolse opvang en peuteropvang

 

Routeplanner >

Agenda

Locations:
select
13 mei -  oud papier
10 juni -  oud papier
08 juli -  oud papier
12 augustus -  oud papier
09 september -  oud papier
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links  Privacy statement